Fisioteràpia

El mètode GYROTONIC® s’està reconeixent cada vegada més en el camp mèdic. Molts metges i fisioterapeutes han comprovat que és un sistema únic que ajuda tant en la prevenció de lesions com en la rehabilitació. Hi ha països, com és el cas d’Alemanya i de Finlàndia, on ja ho cobreix la seguretat social.

GYROTONIC® utilitza seqüències de moviment rítmiques tridimensionals. S’executen de forma completa i sense interrupcions aconseguint una major mobilitat de les articulacions i l’enfortiment dels tendons i lligaments que les envolten. D’aquesta manera es prevenen els petits traumes o les lesions. Cada fase de moviment se sincronitza amb un patró de respiració específic. Es treballen cadenes funcionals de músculs, i no músculs en particular, de manera que es desenvolupen simultàniament la força, la mobilitat i la coordinació.

GYROTONIC® és un mètode beneficiós per a tothom que compta, a més a més, amb programes específics per al tractament de patologies com l’escoliosi, i per persones intervingudes de pròtesi de cadera o genoll, i problemes d’espatlla . Al nostre Estudi et podem ajudar a millorar la teva condició física mitjançant el GYROTONIC® o el servei de massatge terapèutic. Analitzem cada cas i, si és necessari, comptem amb un equip extern de professionals, entre els que hi ha osteòpates, podòlegs i psicòlegs, que treballen conjuntament amb nosaltres.

Els nostres programes específics
ESTUDI BONAVISTA - Alba Marcos Fosch - Nif.: 47104042L - Martínez de la Rosa, 12 Baixos 1ª - 08012 - Barcelona
GYROTONIC®, GYROTONIC® & Logo, GYROTONIC EXPANSION SYSTEM®, GYROKINESIS®, GYROTONER® and The Art of Exercising and Beyond®
are registered trademarks of Gyrotonic Sales Corp and are used with their permission