Trainers
Alba Marcos Fosch

Fundadora de l’Estudi Bonavista
Diplomada en Fisioteràpia l’any 2005 amb el número de col·legiada 6290.

L’any 2003 obté el diploma de dansa moderna i jazz a l’Estudi Anna Maleras. És professora de dansa des de l’any 2002.

•  2007: GYROTONIC® Foundation. New York
•  2009: Jumping Streach Board. Londres
•  2011: Level 2 GYROTONIC®. Barcelona
•  2012: GYROTONIC® per a Pre i Post Part. Barcelona
•  2012: GYROKINESIS®. Barcelona
•  2013: GYROTONIC® per supervivents de càncer de mama. Madrid

Actualment combina la direcció i les classes de l’Estudi Bonavista amb les classes de dansa jazz, d’anatomia i de gyrokinesis dins del programa de formació professional de l’Estudi de Dansa Anna Maleras. També treballa com a professora de dansa del Club de Patinatge del Masnou.

“La meva carrera professional se centra en l’estudi del cos i de tot el que comporta en matèria de benestar i de cura, oferint els meus coneixements a ballarins, esportistes d’elit o a persones amb molèsties associades a treballs repetitius o a males postures.”

Sandrine Rouet

Entre els anys 1988 i 1994 es forma com a ballarina al conservatori nacional de música i dansa de La Rochelle, a França, on obté dues medalles d’or en dansa clàssica i contemporània.

Segueix la seva formació entre els anys 1994-1996 a l’Escola-Taller RUDRA Béjart Lausanne (Suïssa). Dansa clàssica i contemporània, teatre, cant, kendo, ioga i dansa tradicional índia.

Comença la seva trajectòria professional al Ballet Royal de Wallonie (Bèlgica) (1996-97) i desprès continua la seva etapa com a Ballarina i assistent de coreografia de la Companyia Metros de Ramon Oller des del 1997 fins el  2010.

•  2011: GYROTONIC® trainer. Barcelona
•  2012: GYROKINESIS® trainer. Barcelona

Des del 2010 combina els seus estudis del Grau de Fisioterapia a la Universitat Internacional de Catalunya, amb les classes de GYROTONIC® i amb les de dansa clàssica i contemporània als Estudis de dansa Anna Maleras i Luthier.

“La meva intenció quan ensenyo GYROTONIC® és facilitar a cada persona l’accés al seu cos i al moviment propi, amb tota la intensitat i subtilesa que pot oferir aquesta tècnica, sumant la meva experiència professional com a ballarina i els meus coneixements en fisioteràpia.”

ESTUDI BONAVISTA - Alba Marcos Fosch - Nif.: 47104042L - Martínez de la Rosa, 12 Baixos 1ª - 08012 - Barcelona
GYROTONIC®, GYROTONIC® & Logo, GYROTONIC EXPANSION SYSTEM®, GYROKINESIS®, GYROTONER® and The Art of Exercising and Beyond®
are registered trademarks of Gyrotonic Sales Corp and are used with their permission