Trainers
Alba Marcos Fosch

Fundadora de l’Estudi Bonavista
Diplomada en Fisioteràpia l’any 2005 amb el número de col·legiada 6290.

L’any 2003 obté el diploma de dansa moderna i jazz a l’Estudi Anna Maleras. És professora de dansa des de l’any 2002.

•  2007: GYROTONIC® Foundation. New York
•  2009: Jumping Streach Board. Londres
•  2011: Level 2 GYROTONIC®. Barcelona
•  2012: GYROTONIC® per a Pre i Post Part. Barcelona
•  2012: GYROKINESIS®. Barcelona
•  2013: GYROTONIC® per supervivents de càncer de mama. Madrid

Actualment combina la direcció i les classes de l’Estudi Bonavista amb les classes de dansa jazz, d’anatomia i de gyrokinesis dins del programa de formació professional de l’Estudi de Dansa Anna Maleras. També treballa com a professora de dansa del Club de Patinatge del Masnou.

“La meva carrera professional se centra en l’estudi del cos i de tot el que comporta en matèria de benestar i de cura, oferint els meus coneixements a ballarins, esportistes d’elit o a persones amb molèsties associades a treballs repetitius o a males postures.”

Sandrine Rouet

Entre els anys 1988 i 1994 es forma com a ballarina al conservatori nacional de música i dansa de La Rochelle, a França, on obté dues medalles d’or en dansa clàssica i contemporània.

Segueix la seva formació entre els anys 1994-1996 a l’Escola-Taller RUDRA Béjart Lausanne (Suïssa). Dansa clàssica i contemporània, teatre, cant, kendo, ioga i dansa tradicional índia.

Comença la seva trajectòria professional al Ballet Royal de Wallonie (Bèlgica) (1996-97) i desprès continua la seva etapa com a Ballarina i assistent de coreografia de la Companyia Metros de Ramon Oller des del 1997 fins el  2010.

•  2011: GYROTONIC® trainer. Barcelona
•  2012: GYROKINESIS® trainer. Barcelona

Des del 2010 combina els seus estudis del Grau de Fisioterapia a la Universitat Internacional de Catalunya, amb les classes de GYROTONIC® i amb les de dansa clàssica i contemporània als Estudis de dansa Anna Maleras i Luthier.

“La meva intenció quan ensenyo GYROTONIC® és facilitar a cada persona l’accés al seu cos i al moviment propi, amb tota la intensitat i subtilesa que pot oferir aquesta tècnica, sumant la meva experiència professional com a ballarina i els meus coneixements en fisioteràpia.”

Jordi Aguacil Milà

Estudia dansa i coreografia al Conservatori Superior de dansa de l’Institut del Teatre de Barcelona (1998).

Entre els anys 1998 i 2012 és ballarí professional a Sächsichen Staatsoper Dresden, a Introdans Ensemble for the youth, a Ballet Freiburg Pretty Ugly, a Stadttheater Bern, a Ballet Gulbenkian i al Gran Teatre del Liceu.

El 2010 obté el Graduat superior en Coreografia i tècniques de la interpretació pel Conservatori Superior de dansa de l’Institut del Teatre de Barcelona.

L’any 2012 es llicencia en Psicologia, en la branca escolar, per la Universitat Oberta de Catalunya.

Comença a practicar GYROTONIC®  l’any 2000 a Freiburg (Alemania).

•  2007: GYROTONIC® trainer. Florencia (Italia)

Actualment combina la seves classes de GYROTONIC® amb les classes de dansa clàssica i contemporània a Vincles (Mataró), Company and Company, Escola David Campos, Estudi Isadora (Barcelona), Club Muntanyenc (Sant Cugat del Vallès) i Balletzentrum Fürth/ Nüremberg (Alemanya).

“El que més valoro de la meva tasca com a docent d’aquest mètode d’exercici innovador és l’oportunitat d’ajudar als meus clients a millorar la seva qualitat de vida i el seu benestar tant a nivell físic com a nivell mental.”

ESTUDI BONAVISTA - Alba Marcos Fosch - Nif.: 47104042L - Martínez de la Rosa, 46 baixos 2 - 08012 - Barcelona
GYROTONIC®, GYROTONIC® & Logo, GYROTONIC EXPANSION SYSTEM®, GYROKINESIS®, GYROTONER® and The Art of Exercising and Beyond®
are registered trademarks of Gyrotonic Sales Corp and are used with their permission